Kik vagyunk?

Társaságunk 1991-ben alakult, a járműiparon belül a közösségi járművek elektronikai berendezéseinek fejlesztésére, gyártására és javítására. A magántulajdonú céget jelenleg is az alapítók irányítják, így biztosítva a szükséges, fejlődés mellett a cég szerkezeti állandóságát. A cég vezetői és munkatársai önkormányzati közlekedési vállalatoknál – elsősorban a BKV Zrt-nél – szereztek szakmai tapasztalatokat és gyakorlatot, amit rendkívül jól tudnak hasznosítani a járműelektronikai gyártásban.

bővebben »

Mivel forgalkozunk?

A termékskálánkon szerepelnek levegős- és elektromos ajtómozgató, működtető rendszerek gyártása is. Így gyártmányaink megtalálhatók városi autóbuszokon (Debrecen, Győr, Székesfehérvár, Szeged, Temesvár), helyközi Volán buszokon, svájci kistérségi buszokon, budapesti trolibuszon (BKV Zrt.), és budapesti villamosokon (BKV Zrt.) is. Külön is kiemelnénk, hogy a Debrecenben, 2009. júliusától üzemelő 100 db Volvo-Alfa Civis 12 autóbuszon a mi vezérlő elektronikánk működteti az ajtókat.

bővebben »

Termékeinkről?

Legújabb fejlesztéseink:

  • BKV Zrt. TÁTRA T5C5 típusú villamosokon 2003. év óta működő ajtóvezérlőink felújítása, fejlesztéssel egybe kötve. A felújított ajtóvezérlő rendszer – infrás védelemmel felügyelt –, automatikus ajtózárás funkcióval lett kiegészítve. Korszerűsítettük a lépcsővilágítást is, LED-es működésűre váltottuk ki a hagyományos izzókat.
  • Lakókocsi oldalfal-kitoló szerkezet vezérlése, lakókocsiban lévő víz- és szennyvíz tartályok elfagyás elleni védelme, hőmérséklet-figyeléssel, automatikus fűtéssel.
  • Gáztartályok gázszintjének kijelzése digitális kijelzőn.

bővebben »